Bespaar met energiecoach Yasar

Energiecoach

Yasar Alsan is energiecoach in Arnhem. Na een oproep op het intranet van zijn werkgever bezoekt hij sinds januari dit jaar huishoudens die moeite hebben met het betalen van de energierekening en inzicht wensen. Zijn teller staat ondertussen al op 13 huishoudens die hij begeleidt.

Na zijn werkdag heeft Yasar nog genoeg energie om te coachen. Hij ziet zijn vakkennis op het gebied van energie mooi samenkomen met zijn drijfveer om mensen te helpen. Dat hij ook écht een verschil kan maken is toch wel het mooiste resultaat voor hem. Zeker nu de energieprijzen zo gestegen zijn naast de dagelijkse boodschappen.

Energiekosten van €550 naar €180 per maand

Met slimme bespaartips en adviezen helpt hij Arnhemmers met een laag inkomen bij het verminderen van hun energieverbruik. Dat scheelt op hun energierekening.

“Ik was laatst bij een eenoudergezin met kinderen. De energielasten waren €170 per maand. In januari was dit gestegen naar €550. We hebben het weer terug kunnen brengen naar €180 per maand en ja, dan moeten er keuzes gemaakt worden door het gezin”, aldus Yasar.

Heb jij een laag inkomen en moeite met het betalen van de energierekening? Wil je jouw energieverbruik verlagen en zo besparen op de energierekening? Meld je aan voor de energiecoach via www.arnhemaan.nl/energiecoach.

Yasar gaat de komende maanden door, want de vraag en urgentie is hoog. Ook aan de slag als energiecoach? Ga voor meer informatie naar www.arnhemaan.nl/energiecoach.